Nye forretningsforbindelser og ordrer i din virksomhed hver 
uge
måned
netvaerk-weblogo_02
netvaerk-weblogo-white_02

Mød erhvervsfolk, der forstår vigtigheden af tætte relationer

NETVAERK’s medlemmer kommer fra stort set alle brancher i det danske erhvervsliv

Alle er i princippet velkommen, hvis blot man ønsker at deltage i en gruppe og arbejde efter NETVAERK’s værdier. Medlemmerne i NETVAERK er typisk selvstændige samt ansatte med ansvar for opnåelse af et salgsbudget, og det er overvejende små og mellemstore virksomheder, der er repræsenteret.
Det afgørende for, om du ”passer ind i NETVAERK” er, om du har LYST til at hjælpe andre. Vi arbejder ud fra idéen om, at hvis du kommer og hjælper de andre i gruppen med det de søger, ja – så vil gruppen helt naturligt også hjælpe dig. Hvis du tror på denne ”kosmiske retfærdighed” – så passer du godt ind i NETVAERK – uanset om du kommer fra din egen lille enkeltmandsvirksomhed eller fra en multinational koncern. Det er mennesket, der er afgørende – ikke virksomhedens størrelse.

Gruppens sammensætning

I den enkelte gruppe, kan der kun sidde én med hvert ”speciale”.

En mekaniker, en advokat, en assurandør osv.

Når vi skriver ”speciale” og ikke ”branche”, skyldes det, at det i nogle tilfælde kan give mening, at der f.eks. sidder to tømrervirksomheder i samme gruppe. I det tænkte eksempel, kan den ene tømrervirksomhed arbejde med at bygge nye huse, og den anden kan være en mindre service-tømrer der skifter døre og vinduer. Hvis disse to virksomheder kan arbejde sammen, ja så kan de godt sidde i samme gruppe.

“Det er altid sådan, at den virksomhed der allerede er medlem, har vetoret, hvis en lignende virksomhed søger medlemskab, og man ikke ønsker de kommer med i gruppen.”